Udvalg / aktiviteter

Fælleshus

Huset er til beboeraktiviteter og mødeaktiviteter og kan lejes af beboere i Hedelyngen

 

Gældende, løbende reviderede regler for Fælleshuset

Vores alles Fælleshus - læs her

Arbejdsopgaver og forpligtelser ved leje af Fælleshuset

Checkliste når du lejer

 

Adresse Fælleshus:

Tårnvænget 14

2730 - Herlev

 

Kontakt til Fælleshusgruppen: hedelyngensfalleshus@gmail.com

Natascha 71 - Ulla 25 - Lene 20 - Susanne 115 - Jan 107

 

 

Renovering 3/11/2022

Det er så dejligt med istandsættelsen i Fælleshuset. Og nye skabe og skuffer med tydelige afmærkninger, så alle brugere nemt kan holde orden. 2 nye køle fryseskabe og rengjorte ovne, der efterlades lige så fine efter brug. Lad os alle sammen hjælpes ad med at passe godt på det hele. 

Parkering for gæster til Fælleshuset

Vær søde at informere jeres gæster til arrangementer i Fælleshuset om, at hvis P-pladsen ved Fælleshuset er optaget, henvises der til parkering på Højsletten eller Hedelyngen. Udenfor institutionens lukketid kan P-plads ved børneinstitutionen på Hedelyngen anvendes.

Klaver

🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎶🎶🎶
Der er nu et elektrisk klaver i fælleshuset. Klaveret er beregnet til brug ved arrangementer i huset, og lejere kan således benytte det som fx akkompagnementsmulighed til sange eller optræden. Det er lejers ansvar… som ved øvrig brug af husets faciliteter…at passe godt på Instrumentet og at sørge for at klaveret benyttes af personer/gæster, der kan spille på det. Vi opfordrer til, at klaveret sættes til side efter brug. Hvis man ønsker at bruge klaveret kontaktes en fra fælleshusgruppen nogle dage før leje af huset, så vi kan lave en aftale om at får sat klaveret frem. Rigtig god fornøjelse .
🎵🎵🎵🎵

Projektor

Skal du bruge projektoren, bør du prøve forbindelserne før du har lejet huset.  Der er HDMI-kabel i det røde skab. Dette kan forbinde en computer med projektoren. Stik findes ved den store dør. Fjernbetjening er i pengeskabet i det røde skab. Hertil skal du have udleveret  kode. Husk at lægge både kabel og fjernbetjening på plads umiddelbart efter brug. Den nemmeste måde at bruge projektoren på er at 'Chromecaste' fra iPad eller telefon. Så skal du først forbinde til fælleshusets net. Vejledning på væggen ved det røde skab. Skal du forbinde med telefon eller iPad, må du selv medbringe ledninger til at forbinde til HDMI-kablet. Der er rigtig god lyd i højttalerne, der er forbundet med projektoren.

Booking af fælleshus

Fælleshuset bookes her nedenunder. Du behøver ikke logge dig ind, for at se ledige datoer. Har du fundet en dato du ønsker at booke, trykker du på log-in og følger anvisningen. Husk at udfylde formularen med både telefon samt mail, når du foretager din booking.

 

Når du har foretaget din booking, modtager du en mail med en bekræftelse af din reservation af fælleshuset. Bemærk at reservationen først er gældende når du har indbetalt leje samt depositum.

 

Leje samt depositum skal betales via bankoverførsel til Danske Bank, registreringsnummer: 4645 kontonummer: 12932723.

 

Hvis dette ikke er muligt, kan du henvende dig til Fælleshusgruppen på vores mail: hedelyngensfalleshus@gmail.com

 

Betalingen skal være registreret inden 2 hverdage, ellers annulleres bookingen. Husk at skrive dit/dine booking nr. på overførslen.

 

Depositum tilbagebetales efter endt leje når vi har godkendt checkliste samt rengøringen af fælleshuset. Der kan gå op til 4 uger før pengene bliver udbetalt. Husk at meddele dit kontonummer til brug for tilbagebetaling.

På hverdage kan der være aktiviteter i huset om formiddagen frem til kl 12. Men bær venligst over med dem, hvis de først er færdige 12.15. Der må derfor ikke sættes borde og stole op til arrangementer før 12 på hverdage. Tiderne disse dage er ikke booket i kalenderen, da vi i så fald, må blokere hele dagen.

 

12.12.2022

 

Booking