Fælleshus

 

 

Gældende, løbende reviderede regler for Fælleshuset

Vores alles Fælleshus - læs her

Arbejdsopgaver og forpligtelser ved leje af Fælleshuset

Checkliste når du lejer

 

Adresse Fælleshus:

Tårnvænget 14

2730 - Herlev

 

Kontakt til Fælleshusgruppen: hedelyngensfalleshus@gmail.com

Natascha 71 - Ulla 25 - Lene 20 - Susanne 115

 

Booking af fælleshus

Der mangler fortsat renoveringsarbejde i Fælleshuset. Mest i forbindelse med ventilationsanlægget, men også lidt arbejde omkring døre og vinduer. Det kan derfor ikke undgås at håndværkere på hverdage har adgang til rummet frem til klokken 15. Det er derfor nødvendigt for lejere, at være opmærksom på, at gulvet visse steder skal fejes før ibrugtagning.


Den indvendige istandsættelse af lille sal og garderobeområdet i november måned 2021 kunne pga forsinkelser i renoveringsarbejdet desværre ikke gennemføres. Vi forsøger derfor i oktober 2022, hvor ingen har lejet huset. Derfor er der lukket for udlejning i oktober 2022.


Book Fælleshuset her nedenunder. Du behøver ikke logge dig ind, for at se ledige datoer. Har du fundet en dato du ønsker at booke, trykker du på log-in og følger anvisningen.

 

Leje samt depositum kan betales via bankoverførsel. Hvis dette ikke er muligt, kan du henvende dig til Fælleshusgruppen på vores mail: hedelyngensfalleshus@gmail.com

 

Lejen bliver først bekræftet, når du har indbetalt depositum samt leje. Husk at skrive dit navn, adresse, telefonnummer og bookingnummer på din indbetaling. Ellers risikerer du, at der går lang tid inden du får dit depositum retur.

 

PS:  på hverdage kan der være aktiviteter i huset om formiddagen frem til kl 12. Men bær venligst over med dem, hvis de først er færdige 12.15. Der må derfor ikke sættes borde og stole op til arrangementer før 12 på hverdage. Tiderne disse dage er ikke booket i kalenderen, da vi i så fald, må blokere hele dagen.

 

Booking